Artikel misdaadjournalist

‘Erik Akerboom, denk je ook even aan de verkrachte Sylvia?’ door Hendrik Jan Korterink

Een scherp en goed artikel op www.misdaadjournalist.nl van misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink over uitspraken van Erik Akerboom (korpschef Nederlandse politie) ‘dat in 2017  43 procent van de zaken die in Opsporing Verzocht aan de orde komen opgelost zijn, mede door tips van burgers.’  Zeer lezenswaardig, want bij dergelijke uitspraken mogen zeker wel vraagtekens worden gezet…

Hele grote vraagtekens, de titel van het boek is niet zomaar uit de lucht komen vallen. ‘De jacht op mijn verkrachter’ OMDAT DE POLITIE FAALDE (sorry voor de grote letters)

De leiding van de Nederlandse politie wringt zich nog steeds in alle bochten, om de zaak van Sylvia Veld klein te maken en te bagatelliseren. Met als slap excuses ‘De zaak is binnen de tijdsnorm opgelost’. En Sylvia is er nog niet, wetende dat de dader niet eeuwig in vreemdelingendetentie kan blijven zitten. Sylvia is doodsbang dat hij zal worden vrijgelaten en met een treinkaartje word weggestuurd. Zijn vrienden wonen hemelsbreed 300 meter van haar huis.

Moet Sylvia Veld opnieuw vrezen voor haar leven ?

Hendrik Jan Korterink  Het plaatje is de link naar het artikel op http://www.misdaadjournalist.nl 

 

Nog niet het boek gelezen ? U kunt het boek bij de auteurs bestellen. Bestellen

 

1 antwoord
  1. Johan
    Johan zegt:

    Het beste voor dit land is het politie apparaat opheffen, en een ander systeem toepassen voor onze burgers. De politie is verstikt in een kultuurtje dat alleen maar geld kost. Ik ben 55 jaar en heb ze nooit serieus genomen (heel triest eigenlijk) maar dat is dus in heel Nederland zo en niet alleen in Hoorn. Voor Silvia is dit politieapparaat meer dan een verschrikking geweest en haar verkrachter natuurlijk. En dat hij dan het land is uitgezet is ook een paniekreactie van de overheid. Hij had eerst nog 20 jaar moeten zitten bijvoorbeeld. En daar heb ik nu mijn leven belasting aan betaald en onze ouders hebben hun dood moeten werken voor dit soort idioten die ons land besturen. Silvia Veld je bent een held.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vijf =