Vooraankondiging ‘De jacht op mijn verkrachter’ op tv

Eindelijk mogen we het bekend maken!

De jacht op mijn verkrachter – 17 december 22.20 uur op tv – NPO 3

Sylvia is een gewone hardwerkende jonge vrouw uit Hoorn. Haar leven veranderde totaal toen ze door een wildvreemde werd verkracht. Sylvia Veld vertelt haar complete verhaal. Sylvia vertelt over de pijn die haar bijna fataal werd en hoe ze zelf de dader vond en hem, na een spectaculaire jacht, in de val wist te lokken. Uiteindelijk werd hij toch door de politie gepakt en bleef het lang de vraag of hij zou worden veroordeeld.

Sylvia wilde haar verhaal vertellen om andere slachtoffers te sterken. Via het boek, de media, de Tweede Kamer en nu de film is haar missie meer dan geslaagd.

Er is met heel veel vakmanschap, toewijding en liefde gewerkt aan dit loodzware verhaal: delen is daarom des te liever.

Producent is Paul Ruven, drievoudig winnaar van een Gouden Kalf. Hij weet het verhaal van de Hoornse, die na een avond stappen in de bosjes werd gesleurd, aangerand en bijna gewurgd, in 45 minuten samen te vatten.

Docudrama 45 minuten, naar het ware verhaal van Sylvia Veld — met Robert VinkenborgAnna-Marie LubRobert M. BergerDennis AlinkWillemien Slot,Wietse de ZwartMarian BatavierTom Fekkes,Sylvia Veld en Pascal Deelstra.

Het boek is via deze link te bestellen https://sylviaveld.nl/product/de-jacht-op-mijn-verkrachter/

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 − acht =